Κορονοϊός: Ακυρώθηκε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σπριντ και Παρα-κανό

Κορονοϊός: Ακυρώθηκε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σπριντ και Παρα-κανό

 Αγγελική Βύζικα

  |  18.08.2020 | 08:58

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σπριντ Κανό και Παρα-κανό ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του και με σχετική ανάρτηση στο twitter. Η πόλη Μπάσκοφ στη Ρουμανία είχε προγραμματίσει να φιλοξενήσει το πρωτάθλημα μεταξύ 15 και 18 Οκτωβρίου. Η Ευρωπαϊκή Ένωση Κανό (ECA) δήλωσε ότι η απόφαση ελήφθη λόγω της κατάστασης που επικρατεί […]

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σπριντ Κανό και Παρα-κανό ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του και με σχετική ανάρτηση στο twitter.

Η πόλη Μπάσκοφ στη Ρουμανία είχε προγραμματίσει να φιλοξενήσει το πρωτάθλημα μεταξύ 15 και 18 Οκτωβρίου. Η Ευρωπαϊκή Ένωση Κανό (ECA) δήλωσε ότι η απόφαση ελήφθη λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό σε όλη την Ευρώπη.

Ανέφερε επίσης τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, που ισχύουν μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών ως παράγοντα στην απόφασή της να ακυρώσει τη διοργάνωση 60 ημέρες πριν από την έναρξη της.

Η ECA έλαβε επίσης συμβουλές από τον διευθυντή της ιατρικής ομάδας της Δρ Τζέιν Γκίμπσον πριν από την ανακοίνωση, και ευχαρίστησε το σπριντ κανό και την κοινότητα του Παρα-κανό για την κατανόησή τους.

Παρά την ακύρωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σπριντ και Παρα-κανό, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Slalom Κανό έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Αυτή η διοργάνωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Πράγα, που την πήρε από το Λονδίνο, που είχε αρχικά προγραμματιστεί το Μάιο, πριν αναβληθεί λόγω της πανδημίας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ NEA

Βασίλης Λεβέντης: Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν

Βασίλης Λεβέντης: Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν. Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού είχε νωρίτερα πει πως «είναι δύσκολα τα πράγματα».

Μιχάλης Νιαβής

26.09.2021 | 14:52

Σεμέδο: «Κάνουν λάθος όσοι με έριξαν» [pic]

Σεμέδο: Η επιστροφή και οι ευχαριστίες για την στήριξη. Με ανάρτησή του ο Ρούμπεν Σεμέδο υποστήριξε ξανά την αθωότητά του.

Μιχάλης Νιαβής

26.09.2021 | 14:37

Αυλαία στην εβδομάδα με 3 «οριακά» ντέρμπι

Το Sports3.gr και ο Overakias ξαναχτυπούν στο κουπόνι της Κυριακής, και πάνε με σύμμαχο τα γκολ για το τέταρτο ταμείο της βδομάδας.

Παναγιώτης Αποστολόπουλος

26.09.2021 | 14:31

Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ: «Είναι χαζό και εγωιστικό παίκτες να μην κάνουν το εμβόλιο»

Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ: Τοποθετήθηκε για τον εμβολιασμό στο NBA. «Είναι χαζό και εγωιστικό παίκτες να μην κάνουν το εμβόλιο», τόνισε.

Μιχάλης Νιαβής

26.09.2021 | 14:28